tisdag 7 juli 2009

Pre-season

Såhär efter att man gjort en bejublad comeback sitter man och kikar lite på Arsenal.com, där man kan se bilder från första försäsongsträningspasset i hällregnet i London. Det ser trots allt väldigt gemytligt ut, där de springer tillsammans. Särskilt roligt är det att Rosicky är tillbaka, även om det ser lite riskfyllt ut när han står med hela 8 kg i näven på fyspasset. Inte jätteroligt att Senderos är tillbaka. Väldigt roligt också att se Jack Wilshere med tanke på hur man minns förra säsongens succégenombrott i bland annat ligacupen (briljant mot Sheffield United och Wigan). Kanske är han ännu bättre i år?

Ska bli spännande att se hur bra vår nye vän Thomas Vermaelen är. Killen var hyllad, om än en väldigt vänsterfotad, mittback i det (forna?) storlaget från Amsterdam. Själv hoppas jag att han blir för oss vad Vidic blev för United; Stor, bra i luften, svårpasserad och jävligt rå och hård. Typ som Zvirre var i HBK för några år sedan. Den killen har tappat en väldans massa kvalitet, förresten.

Just nu hoppas jag att Wenger fortsätter med sin löpträning och healthy lifestyle, så att vi slipper se honom så här (2.37 in i klippet). Varsågoda att hånskratta åt våra (o)vänner från de rikare delarna av London.

Inga kommentarer: