torsdag 30 juli 2009

Silly Season has become a nightmare

Silly season är i full gång, och det är verkligen inte trevlig läsning om dagarna. Arsène Wenger har hela tiden hävdat att pengar finns, men tidningarna hävdar motsatsen. Arsenal värvar inte en käft förutom Vermaelen samtidigt som man har sålt Adebayor och idag även Kolo Touré, som har varit en klippa i de åtta år han varit i klubben. Han har visserligen tappat rejält sista året, men ska man vara ärlig, så har vi egentligen inga bättre backar i dagsläget. Man får helt enkelt hoppas att vår nye belgare blir den klippa Vidic blev för Manchester United.

Arsène Wenger sade innan säsongen att han skulle värva etablerat, då vi i dagsläget har alldeles för många orutinerade spelare. När han då väljer att sälja Adebayor, 25, och Kolo Touré, 29, och kanske Eboué, 26, så blir man konfunderad och arg. Jag känner mig lurad. Han hävdar att han måste få mer erfarenhet i truppen och väljer två månader senare att sälja något av det mest rutinerade vi har.

50 spänn på att han inte värvar något som verkligen kan ses att ersätta dessa herrar.

Ryktena är som jag sagt tidigare väldigt svala gällande inkommande spelare, förutom affären med brassen Wellington, en 17-årig offensiv kraft.

Någon som är förvånad?

Inga kommentarer: